top of page

Toimiva digiarki. Ikääntyneiden toimintakykyisen asumisen teknologinen tuki -demopäivä 23.3.2023

Suomen Yrityskehityksen ja Jyväskylän ammattikorkeakoulun Kuntoutusinstituutin yhteistyössä järjestämä demopäivä tapahtuma.

Toimiva digiarki. Ikääntyneiden toimintakykyisen asumisen teknologinen tuki -demopäivä 23.3.2023
Toimiva digiarki. Ikääntyneiden toimintakykyisen asumisen teknologinen tuki -demopäivä 23.3.2023

Time & Location

23 Mar 2023, 09:30 – 16:30

Jyväskylä, Piippukatu 2, 40100 Jyväskylä, Finland

About the event

Jyväskylän ammattikorkeakoulun Kuntoutusinstituutti ja Suomen Yrityskehitys Oy  järjestävät Jamkin Dynamolla torstaina 23.3.2023 klo 9.30–16.30 tapahtuman ”Toimiva digiarki. Ikääntyneiden toimintakykyisen asumisen teknologinen tuki -demopäivä.” Tapahtumassa esitellään valtakunnan parhaiden alueellisten kokeilujen tuloksia, hyväksi havaittuja ikäteknologioita, niiden vaikuttavuutta sekä valtakunnallista KATI-hanketta ja sen tuottamia alueellisia kokeiluja ja ratkaisuja.

Aamupäivän osuudessa tuodaan esille vaikuttavuuden näkökulmaa, parhaita käytäntöjä ja käyttäjäkokemuksia ikäteknologioista, näkemyksiä hyvinvointialueiden tarpeista ja kokemuksia toteutetuista alueellisista kokeiluista ja piloteista.

Iltapäivän osuudessa toteutuu kaksi erillistä fasilitoitua Sales Board-konseptin mukaista sessiota (á 40 min), joissa yritysryhmät esittelevät edustamiansa vaikuttavia kokonaisratkaisuja asiakasprosessien tiettyihin vaiheisiin. Ratkaisuja arvioi raati, jossa on mukana Keski-Suomen hyvinvointialueen edustaja, AVI:n edustaja, ison yksityisen terveystoimijan edustaja ja muu teemaan sopiva asiantuntija. Esittelyjen jälkeen käydään avointa keskustelua teemaan liittyen. Myös yleisö voi esittää kysymyksiä.

 Ständeillä kohtaavat teknologiayritykset, viranomaiset ja palvelujen tuottajat! 

Alueellisissa kokeiluissa mukana olleilla toimijoilla on mahdollisuus esitellä ständeillä oman alueensa kehittämistoimintaa. Samoin teknologiayritykset voivat tuoda esille omia digiratkaisujaan ikääntyneiden toimintakykyisen asumisen tueksi. Tilaisuudessa yleisöllä on oiva mahdollisuus tutustua tarkemmin eri teknologiatoimijoihin sekä verkostoitua kaikkien tapahtumaan osallistujien kesken. Lisäksi iltapäivän aikana on mahdollista tutustua Jamkin Kuntoutusinstituutin RehaLabiin ja sen laitteistoon asiantuntijoiden esittelemänä.

Tapahtuma on suunnattu ikääntyneiden palvelujen järjestämisestä ja tuottamisesta vastaaville tahoille.

Tapahtuma on maksuton, mutta osallistuminen edellyttää ilmoittautumista 16.3.2023. Paikkoja on rajoitetusti, joten ilmoittauduthan mukaan pian!

Ilmoittautuminen

Tapahtuman aikataulu

Share this event

JAMK.png
Screenshot 2024-06-04 at 9.40.56.png
bottom of page